Loopbaanoriƫntatie en -begeleiding Helpdesk

Meeloopdag Horeca - Kok

Meeloopdag Horeca - Kok
Omschrijving
Wat ga je doen?

Een goed beeld van de opleiding krijg je tijdens de lessen zelf. Kies voor een meeloopdag, waarbij je een dagje meeloopt met een student tijdens zijn of haar lessen.  Even binnenkijken bij Scalda dus! En vooral jouw talent ontdekken..

 

Meeloopdag

Tijdens een meeloopdag loop je mee met een student van de mbo-opleiding zelfstandig werkend kok (niveau 3). De student neemt je mee naar zijn lessen, geeft je een rondleiding in het schoolgebouw en beantwoordt al je vragen over de opleiding. Maar ook kan je je vragen stellen aan de vakdocent. 


Waar en wanneer? Op onze vestiging in Middelburg worden meeloopdagen georganiseerd. Hieronder staat aangegeven op welke dag en op onze vestiging een meeloopdag plaatsvindt. Je kunt je tot 4 dagen voorafgaand aan de meeloopdag aanmelden.


  • Tijdens een meeloopdag wordt er gezorgd voor een (gratis) kleine versnapering en wat te drinken.
  • Hoe laat de meeloopdag begint is afhankelijk van het rooster van de student waarmee je meeloopt. Dit rooster is verschillend per opleiding.
  • Na aanmelding ontvang je een e-mail met het rooster en met welke student je gaat meelopen van de desbetreffende vestiging. En bij welke vakdocent je je kan aanmelden voor de meeloopdag.
  • Bij het aanmelden voor de meeloopdag kun je een voorkeursdag opgeven. De vestiging probeert zoveel mogelijk je in te plannen op de voorkeursdag. 


Vragen

Heb je voordien nog vragen mag je altijd even contact opnemen met Michiel Hardy via mhardy@scalda.nl of bel/app 06-48519818.


Meeloopdag Horeca - Kok
Activiteit datums
Op 14-02-2023 van 08:15 tot 14:15 Beschikbare plekken: 1
Op 14-02-2023 van 13:25 tot 19:10 Beschikbare plekken: 3
Op 14-03-2023 van 08:15 tot 14:15 Beschikbare plekken: 3
Op 14-03-2023 van 13:25 tot 19:10 Beschikbare plekken: 2
Om in te schrijven klik op Inloggen
Benodigdheden

Als je meeloopt bij ons in de keuken trek een spijkerbroek aan zonder gaten en scheuren en stevige schoenen of werkschoenen van je huidige opleiding. Mocht je een keuken uniform hebben neem deze dan mee, heb je niks dan zullen wij wat kleding aan je uitlenen voor de meeloopdag.

Branches
Branche Domein
Bakkerij en Horeca Horeca, Toerisme, Recreatie & Wellness
Extra informatie
Niveau3
Leerjaar doelgroep3, 4
Leerweg doelgroep vmbo basisberoepsgerichte leerweg (BB)
vmbo kaderberoepsgerichte leerweg (KB)
vmbo gemengde leerweg (GL)
vmbo theoretische leerweg (TL)
havo
mbo
OrganisatorScalda
Locatie (Scalda)
Middelburg Podium 15 4337 WV Maps
Contactpersonen
Michiel Hardy mhardy@scalda.nl
Vooropleidingseisen
Opleiding